2021-09-23 07:39:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Tedd nyíltan szóvá, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt szeretted volna

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint sebezhetetlennek mutatod magad, de ez az álca nagyon is érző szívet takar. A mai napon még téged is érhet olyan seb, hogy megmutatkozzon a gyenge, gyengéd szíved. Legalább tudomást szerzel róla.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A részletek boncolgatása érdekel téged a mai napon. De csak akkor merülj bele, ha aztán arra is képes vagy, és türelmed is van hozzá, hogy össze is rakd az egész képet! A másik lelkével pedig csak óvatosan bánj, hiába van igazad, csak kíméletesen.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sziporkázol, a terveidet könnyedén véghez viszed, és mindig elő tudsz állni valami ragyogó megoldással. Nem csoda, ha sikerül elbájolnod a főnöködet, és bárki mást is le tudsz venni a lábáról. Ha saját üzleted van, most arathatsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tedd nyíltan szóvá, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt szeretted volna. A munkádban éppen úgy, mint a családodban, most te lehetsz az iránymutató, de ehhez elő kell lépned szokásos rejtőzködésedből. Vállald a véleményedet!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mindig is alapvetően sikerorientált voltál, de most aztán tényleg rajtad múlik, hogy túl tudsz-e lépni a saját korlátaidon, vagy megragadsz egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedd össze minden erődet!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma előfordulhat, hogy valaki olyasmikért akar elmarasztalni, ami nem is, vagy nem teljesen csak a te vétked, hibád. Tanúsíts önmérsékletet, de azért kérd ki magadnak az alaptalan vádakat. Összeveszni azért kár volna.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napod tele van mozgalmassággal. Rengeteg emberrel találkozhatsz ma, valahogy nagyon nagy a jövés-menés körülötted. A tárgyalásokon remekelhetsz. Ha előadást kell ma tartanod, biztos a siker. Tapsot arathatsz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jobban oda kellene figyelned a tervezésre! Jól teszed, ha a szokásosnál korábban indulsz el, és pontos időbeosztást készítesz, amit aztán be is tartasz. Egy váratlan találkozó még így is keresztülhúzhatja a számításaidat. Pedig most minden perc számít.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdekes emberrel hozhat ma össze a sors. Nem kell valami nagy dologra gondolni, lehet, hogy csak egy futó beszélgetésre számíthatsz, de lehet hosszabb barátság is belőle. Az biztos, hogy egy új gondolat azért megfogan benned.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Túl merészek a terveid. Te talán megszoktad a szédítő magasokat, de nem ártana, ha a biztonság kedvéért egy szakértővel is beszélnél. Az legalább abban a segítségedre lehet, hogy a megfelelő biztonsági köteleket megmutassa neked.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Attól félsz, hogy unalmas lesz a mai napod. Ám a végén annyira felpörögnek az események, hogy tán még te sem vagy elég harcedzett ahhoz, hogy azt követni tudd. Legyél mégis résen, mert sok jóra számíthatsz, vedd észre!


Halak: II. 19. - III. 20.

Anyagi, szakmai és magánéleti téren is fejlődhetsz, ha hallgatsz arra a bizonyos belső hangra. Nem cselekedhetsz a saját jóérzésed ellenében, és van, aminek érdemes ellenállni, de van, aminek nem. Ilyen lehet egy kezdődő kapcsolat is.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: